For mange bedrifter er kantinen et viktig satsningsområde, både for egne
ansatte og som en del av bedriftens ansikt utad. Dette er en utvikling
vi har sett styrke seg gjennom flere år.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEit6f6zOvj4kkLXO_gqdnbyWlxt11Hx2eGCuTiLZ6Q7ak3VlbabroS8y5gRg1eeZS3MJVyNtT0TGid-KoiwZUd-HRbjXHLNeEOO0wg_XNDgg7R0lacfnHC-hnVNE8-5ABC_2800rrEopiQ/s320/restaurant-406972_640.jpg)
En kantine tilbyr bespisningsløsninger hvor det vanligvis er tatt hensyn
den enkeltes bedrift eller organisasjon krav og ønsker som
sammenstilles med muligheten til å tilby sunn og næringsrik mat. En
velfungerende kantine med dyktige ansatte bidrar til økt trivsel, kan
minske sykefraværet og gi bedre produktivitet for den enkelte som
resultat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar